Speciaalbier

Slide background

Kom bierproeven in Moergestel!

De Veerkes

Voor de liefhebbers van speciaalbieren is De Veerkes de plek bij uitstek. Met 8 bieren van de tap en 80 bieren van de fles, bieden wij voor elke bierliefhebber het perfecte biertje. Wij schenken alle brouwsels van lokale brouwerij Reuzenbieren. Van de 80 bieren op fles, staan er ongeveer 30 op de wisselkaart, waardoor we bierliefhebbers steeds opnieuw kunnen verrassen.

Alliantie van Biertapperijen

Wij zijn lid van de landelijke Alliantie van Biertapperijen, een selecte groep tapperijen met een gezamenlijke passie voor bieren. Het lidmaatschap van de Alliantie staat garant voor kwaliteit, kennis en beleving.

footer_logo_left[1]

De Bierkaart

Hier treft u onze uitgebreide bierkaart. Wij hebben een ruime wisselkaart met bieren die niet blijvend in ons assortiment zitten. Daardoor kunnen wij ons aanbod aan bieren blijven vernieuwen en onze gasten steeds blijven verrassen met nieuwe bieren.

Bekijk de bierkaart

Bierproeven

Al vanaf 2 personen kunt u bij ons een proeverijtje van verschillende bieren meemaken. Voor groepen vanaf 10 personen vragen wij u vooraf even contact op te nemen, zodat wij ook kunnen garanderen dat we uw proeverij voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven.

Neem contact op voor een bierproeverij.

Daarnaast bieden wij een thuis aan twee bierproefverenigingen: Vereniging Bierproeven Moergestel en de Gèsselse Bierpruuvers.

Reuzebieren

Wij schenken alle brouwsels van brouwerij Reuzenbieren, een kleinschalige lokale brouwerij met een grote ambitie om mooie en bijzondere bieren te ontwikkelen.

Zelf Bierbrouwen

Voor groepen vanaf 8 personen kunnen wij arrangementen aanbieden om zelf bier te brouwen in ons café. Het brouwsel wordt uiteraard eigendom van uw groep. Neem voor meer informatie over dit arrangement vrijblijvend contact met ons op.

(C) Herberg De Veerkes